Ștergerea contului
Datele tale, alegerea ta
Cea mai rapidă și sigură metodă de ștergere a contului este direct din Peppli. Aplicația îți verifică parola înainte să elimine contul și datele asociate.
Șterge contul din aplicație
Patru pași clari
- Deschide Peppli și alege Profil din navigarea de jos.
- Deschide Cont, apoi alege Arată opțiunile de ștergere.
- Introdu parola și scrie exact DELETE în câmpul de confirmare.
- Alege Șterge contul meu. Acțiunea este permanentă și vei fi deconectat.
Ce se șterge
Profilul contului, datele de autentificare, sesiunile active, obiceiurile, programele, check-in-urile, setările reminderelor și evidențele generărilor Peppli AI sunt eliminate din serviciul activ.
Ce poate rămâne
Pot fi păstrate evidențe limitate despre tranzacții, securitate, suport sau obligații legale atunci când legea o cere ori când sunt necesare pentru prevenirea fraudei și soluționarea disputelor. Backup-urile protejate expiră prin rotația lor normală.
Nu mai ai acces la Peppli?
Solicită ștergerea trimițând un email la support@peppli.app de la adresa asociată contului. Îți vom răspunde cu pașii necesari ca să verificăm că acel cont îți aparține. Nu ne trimite niciodată parola sau un cod de confirmare.
Anulează Plus separat
Ștergerea contului Peppli sau a aplicației nu anulează abonamentul Apple App Store ori Google Play. Anulează Peppli Plus din setările abonamentelor magazinului pentru a opri reînnoirile viitoare. Poți face acest lucru înainte sau după ce soliciți ștergerea contului.
Înainte să pleci
Ștergerea nu poate fi anulată. Dacă vrei doar o pauză, poți opri temporar reminderele sau arhiva obiceiurile individuale. Pentru întrebări, vizitează pagina de Ajutor și suport.